Zoeken naar dame te

Uw zoekactie voor dame te leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Johan 39 jaar Limburg - Genk
Amateur dame gezicht
Ik ben een gezellige man van 41 die op zoek is naar een amateurdame vanaf 30jaar om mij af te trekken. Wil je graag een centje bijverdienen graag reageren.  
Mark 56 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ik zoek een leuke date met een leuk huisvrouwtje op 15 mei in de namiddag
Ik ben een sportieve vijftiger;183, 75 en normaal gebouwd. Ik date drie keer per jaar met een dame. Na vier maanden "droog" staan wil ik graag opnieuw daten. Ik ben op zoek naar een leuke , mooie dame die mij een GFE kan geven. Het is een samenspel van gevoelens. Samen elkaar verwennen, tongzoenen, strelen, masseren en samen elkaar in extase brengen zoals een girlfriend zou doen met haar boyfriend wanneer deze terug thuiskomt na een lange afwezigheid. Ik doe niet aan extremen en ben zeer gehecht aan hygiene. Intiem is altijd met. Kan U ontvangen mooi anders spreken wel ergens af. Ik kan alleen vandaag daten. En ik ben een fan van lingerie. We kunnen afspreken in Carotel in Rumst. Ik ben bereid daar een vergoeding voor te geven. Ik ben vrij, middag en avond, op 15 mei.  
Sven 24 jaar Antwerpen - Westerlo
Spontane kerel zoekt een date
Hey, hier een 24jarige kerel uit Westerlo. Mijn ouders gaan vanaf dinsdag een weekje op reis en nu zoek ik een leuke dame die in de avond eens Zou willen langskomen voor een date. Ik hou van verwennen dus als je een wilt ontspannen dan kan je me een berichtje sturen. Vergoeding is mogelijk. Ben zelf 1m80 70kg en sportief gebouwd X  
Lewis 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Wil jij massage aan huis komen geven?
Hallo, ik zoek een dame die massage aan huis geeft ik wil een aardige vergoeding voor geven. Stuur me je voorstel voor een persoon en voor 2 personen (zij) Kan je vanavond nog beter anders morgenavond is ook goed. Hier 35 en 36 jaar. Regio Evergem.  
Dirk 54 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Zoek een dame
Welke dame wil er afspreken voor date, kan regelmatig bij klik Stuur nu nog je reactie door,  
Tom 24 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Leuke dame gezocht voor een leuke tijd
Hallo Ik ben een jonge heer van 24 en zoek een leuke dame die graag pijpt. we kunnen afpreken op kamer, hotel of prive sauna. Je krijgt een mooie vergoeding. leeftijd is onbelangrijk.  
Sam 31 jaar West-Vlaanderen - Tielt
Welke de
Zou graag morgen of komende week met een leuke dame afspreken. Date zou doorgaan bij mij thuis, eerst wat drinken om het ijs te breken en daarna zien we wel. Wie wil graag een extra verdienen en een fijne tijd hebben? Leeftijd is van weinig belang maar hecht belang aan wederzijds respect, discretie & hygiëne. Foto is mogelijk na mailcontact.  
Johan 41 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Blowjob op regelmatige basis
Knappe verzorgde man is op zoek naareen geile dame. Je bent verzorgd en ziet het zitten om me iedere 2 weken een lekkere blowjob te geven. Om vlug een keuze te kunnen maken stuur je mij een beetje uitleg en gewone foto.(Mag onherkenbaar) Ik betaal een hoge vergoeding en het is de bedoeling 2x per maand af te spreken.  

Blowjob op regelmatige basis
Johan 44 jaar Oost-Vlaanderen - Lede
Jong slank meisje voor avontuurtje gezocht
Ik zoek een jongedame, uiteraard 18plus, voor een gewoon avontuurtje bij mij thuis, mail voor meer info  
Mister 32 jaar Antwerpen - Duffel
Dame voor privee welness date met bubbel en 200euro voor u
Hallo ik zoek en dame voor deze week die mee wilt gaan naar en privé welness ( zie. Afbeelding) ik zoek en dame met en klik valt op lingerie en ronde poep kussen streling beffen vind u zalig om erna leuke pasioneel sex te hebben stuur me snel en berichtje met en volledig foto van je en wie weet kunnen we samen genieten xxx  

Dame voor privee welness date met bubbel en 200euro voor u
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10